Limba de porc cu masline

Timp de preparare 3 ore si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Limba de porc cu masline

Se spala limbile de porc,se pun la fiert cu apa.Dupa ce au dat cateva clocote,le spalam din nou si le punem la fiert in alt vas cu apa curata si zarzavaturile.Le lasam sa fiarba 2- 3 ore,dupa care le curatam de pielita si le portionam. Punem într-o cratita ulei,cand s-a incins adaugam ceapa tocata,o lasam sa se inmoaie si stingem cu bulionul amestecat cu faina si supa in care au fiert limbile. Adaugam foile de dafin,piperul,maslinelesi lasam sa fiarba 30 min.

Ingrediente Limba de porc cu masline

-5 limbi de porc mai mici

-2 buc. ceapa(1 ceapa se opreste pentru calit)

-1 telina

-4 morcovi mai mici

-4 foi de dafin

-boabe de piper

-bulion

-1 lingurita zahar

-1 lingura otet

-ulei de masline

-2 linguri de faina

Categorii