Limba de porc cu masline!

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Limba de porc cu masline!

Limba se spala bine, apoi se pune la fiert in apa cu sare cand da in fiert, se arunca prima apa, apoi o punem din nou la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si telina!

Oala se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mic pana se patrunde bine carnea se scoate pe un platou sa se racoreasca nitel, apoi se curata bine de coaja/pielitza! se taie feliute.

Intr-o cratita, incingem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa taiata marunt cand ceapa devine translucida, se adauga 2-3 linguri de bulion, pe care le subtiem cu supa in care a fiert limba.

Se adauga limba, foile de dafin maslinele oala se acopera si se lasa la fiert cca 30 de min daca scade f tare se adauga un polonic de supa apoi se face un rantas din 2 lingurite de faina si sos(se amesteca se adauga in mancare se lasa cam 10 min mie imi place sosul mai gros, altora mai subtite(daca vreti mai subtire faceti dintr-o singura lingurita de faina).

Ingrediente Limba de porc cu masline!

3 limbi de porc

2 cepe

1 telina potrivita

1 morcov mare

masline

bulion/suc de rosii

sare

piper

Categorii