Limba de porc cu praz si masline

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua (dupa gust) si foile de dafin intregi, bulionul si paharul de vin si cel de apa, rezultand un sos, peste care, atunci cand a scazut la jumatate, se adauga limba de porc fiarta in prealabil. Se adauga si ciupercile taiate in sferturi, daca s-a optat pentru adaugarea lor. Se serveste atat calda (de preferat) cat si rece, cu mamaliguta.

Ingrediente Limba de porc cu praz si masline

limba de porc

praz

masline,sare

piper

boia dulce

ceapa

usturoi

bulion

1 pahar de vin alb

un pahar de apa

foi de dafin

ciuperci (optional)

Categorii