Lipie umpluta cu carne macinata

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Lipie umpluta cu carne macinata

Se incalzeste intr-o tigaie uleiul de masline, se adauga ardeiul iute si ceapa, se prajesc putin, se adauga ceapa verde se mai prajeste un minut dupa care se adauga carnea si se amesteca bine ca sa nu ramana bucatele si sa se patrunda bine. Se incalzesc cele 2 lipii pe gratar 1minut, se formeaza un buzunar si se unge cu putina pasta de ardei dupa care se pun 2 linguri din carne, 2-3 felii de rosii si castraveti sau lamaie taiata. Se poate adauga deasupra putin sos de tahini. Astfel umplute lipiile se servesc la masa. Spelendid pentru picnic!

Ingrediente Lipie umpluta cu carne macinata

2 lipii

3 linguri ulei de masline

1 ardei iute taiat felioare

2 cepe potrivite taiate marunt

4 cepe verzi taiate

250 gr carne macinata - preferabil carne de la coaste

harissa sau pasta de ardei iute sau nu

1 rosie taiata felii subtiri

2 linguri de lamaie murata taiata cubulete se poate inlocui cu castravete murat

sare

Categorii