Lipii cu carne de oaie

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Lipii cu carne de oaie

Inabuseste carnea de oaie in ulei cu putina apa si condimenteaza dupa gust. In grasimea ramasa caleste apoi ceapa taiata marunt. Adauga pasta de tomate dizolvata in apa, boiaua de ardei, vinul si carnea inabusita. Completeaza cu apa cat cuprinde si lasa sa fiarba.

Dupa ce a scazut bine, asaza in mijlocul lipiilor cateva linguri dinamestecul de carne. Alaturi, pune salata de varza cu rosii taiate cubulete. Pliaza lipiile pe jumatate sau ruleaza-le ca pe clatite.

Sugestie: Daca nu ai in casa lipii, pregateste repede cateva clatite.

Ingrediente Lipii cu carne de oaie

4 lipii

300 g carne tocata de oaie sau miel

4 cepe,

100 g pasta de tomate

100 ml vin

o varza alba

5 rosii

boia de ardei

ulei, sare, piper, cimbru.

Categorii