L'ortolan cu jambon in foietaj
Reteta culinara L'ortolan cu jambon in foietaj din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci L'ortolan cu jambon in foietaj
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare L'ortolan cu jambon in foietaj
"Bunatati pentru Craciun"
INGREDIENTE
Rotita de branza o crestam putin cu cutitul(nu taiem)adaugam bucati de usturoi si crengute de rozmarin.
Imbracam rotita cu felii de jambon.
Asezam branza in mijlcoul aluatului si impacetam aducand maringinile una peste alta,lipim bine colturile.
Asezam rotita in tava tapetata cu hartie de copt,crestam putin aluatul si ungem cu oul batut.
Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos (la 200 g cca 20 min)
O servim calda(dar este foarte buna si rece)
Ingrediente L'ortolan cu jambon in foietaj
o rotita branza l'ortolan (sau camembert)
400 g aluat foietaj
1 catel usturoi
rozmarin
100 g jambon
1 ou