Macaroane cu branza-reteta americana
Vreti o reteta in care branza sa fie din belsug? Incercati Macaroane cu branza! Usor de facut macaroane & branza va fi mancarea ideala in zilele reci si ploioase.
Instructiuni de preparare Macaroane cu branza-reteta americana
Fierbeti pastele in apa sarata timp de 9 minute. Scurgeti. Topiti untul intr-o cratita si adauga faina dintr-o data. Amestecati.
Adaugati laptele putin cate putin în timp ce amestecati. Bechamel-ul ar trebui sa se ingroase. Adaugati sare, piper si nucsoara macinata.
Luati cratita de pe foc si adaugati branza rasa. Amestecati.
Adaugati pastele scurse si amestecati bine.
Se toarna acest amestec intr-un vas rezistent in cuptor, uns cu unt si se presara peste paste, pesmet.
Coaceti 20 minute la 180°C.
Gata!
Ingrediente Macaroane cu branza-reteta americana
200 gr de paste coquillettes
750 de ml lapte
60 de gr unt
60 gr de faina
200 gr branza Comté rasa
100 gr branza mozzarella rasa
40 gr de pesmet
sare
piper
nucsoara