Mamaliga cremoasa cu ciuperci si parmezan

Reteta culinara Mamaliga cremoasa cu ciuperci si parmezan din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Mamaliga cremoasa cu ciuperci si parmezan

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mamaliga cremoasa cu ciuperci si parmezan

 

Sincer sa fiu uneori cand aud ca mancarea fara carne nu are gust si nu e satioasa nu pot fi de acord. Sigur ca imi plac mancarurile cu carne, si mai sigur e ca, oricum, in ultimii ani, cred ca am redus considerabil aportul de carne pura in dieta mea. Sau poate ca am marit volumul de produse noncarnivore, nu stiu. Adevarul e undeva ascuns in aceasta infinita (din fericire) lume gastronomica.

Ingrediente Mamaliga cremoasa cu ciuperci si parmezan

150 grame malai;

150 ml lapte;

300/400 grame ciuperci cat mai diferite (eu am avut doar doua tipuri, as fi vrut macar trei);

vin rosu (cam 200 spre 300 ml);

putina smantana lichida;

parmezan;

sare, piper.

Categorii