Mamaliga cu parmezan, paprika si marar
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Mamaliga cu parmezan, paprika si marar
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mamaliga cu parmezan, paprika si marar
O puteti pregati inainte si pune intr-un plat de tarta sau chec. Ramane s-o incalziti cateva minute la cuptor cand serviti platul principal. Veti obtine o prezentare reusita si o puteti taia in felii frumoase. Am parfumat-o cu marar si paprika afumata. https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/mamaliga-cu-parmezan-paprika-si-marar.html
Ingrediente Mamaliga cu parmezan, paprika si marar
800 ml de apa
140/150 g de faina de porumb (verificati indicatiile de pe pachetul dvs)
2 linguri de marar tocat
1 lingura rasa de paprika afumata
3 linguri de parmezan ras
sare