Mamaliga impanata
Reteta culinara Mamaliga impanata din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Mamaliga impanata
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mamaliga impanata
"Retete festive de iarna"
INGREDIENTE
Costita se taie cuburi si se prajeste.
Carnatii se taie felii si se prajesc.
Se amesteca branza rasa cu cascavalul ras.
Se unge un vas termorezistent cu unt.
Se taie mamaliga in felii de 1-1,5 cm.
Se pune in vas un strat de mamaliga si se acopera cu costita si carnatii prajiti.
Se pune inca un strat de mamaliga si se prescra branza amestecata cu cascaval.
Deasupra se pune un strat de mamaliga.
Se amesteca branza si cascavalul ramas ci un ou si o ligura de smantana si se intinde deasupra.
Se presara putin cascaval deasupra si se introduce in cuptorul priancalzit pentru 25-30 minute.
Cand este rumenita frumos este gata.
Se serveste calda dar este buna si rece.
Pofta Buna!
Ingrediente Mamaliga impanata
700-800g mamaliga rece de o zi
250g costita afumata
250g carnat afumat
200g telemea rasa
200g cascaval ras
50g unt
1 ou
1 lingura smantana