Mancare de fasole alba / guiso de alubias blancas

Instructiuni de preparare Mancare de fasole alba / guiso de alubias blancas
Fasolea dupa 24 ore la inmuiat, fiert la foc mic pana sa inmuiat, si avut grija sa nu ramana cu multa apa.
Telina, ceapa si morcovul tocat marunt si pus la calit cu uleiul si apa.Cand s-a inmuiat adaugat bulionul de ardei si pasta de rosii.
Mai lasat cateva min sa fiarba.Si adaugat peste fasole, lasat sa fiarba impreuna vre-o 10 min.
Telina cu patrunjelul taiat marunt.Si adaugat la fasole, oprit focul si potrivit de sare.amestecat bine si a fost gata.Si servit calda cu paine montignat.
Ingrediente Mancare de fasole alba / guiso de alubias blancas
600 g fasole uscata
3-4 cepe
2-3 morcovi
1 telina mica
2-3 ardei
6-7 linguri ulei de masline
putine frunze de telina
o legatura patrunjel
300 g pasta de tomate
sare dupa gust