Mancare de mazare cu carne de porc

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mancare de mazare cu carne de porc

Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete. Am pus legumele si carnea in oala sub presiune,am adaugat un praf de sare, frunza de dafin,apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute.Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul. Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea.Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns. Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei. Am dizolvat o lingura de faina in apa , am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia ,sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote.La sfarsit am adaugat marar verde. Pofta buna!

Ingrediente Mancare de mazare cu carne de porc

800 g mazare congelata

600 g carne de porc

o ceapa

un morcov

200 ml suc de rosii

o lingura pasta de ardei

o frunza de dafin

o lingura faina

boia dulce

sare

piper

marar verde

Categorii