Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

Se spala mazarea bine, bine ca sa se desprinda cojile de pe boabe. Cand nu se mai desprind coji, se pune apa calduta si se lasa la muiat pana dimineata. Se curata ceapa si se toaca marunt. Carnea se spala si se taie bucatele. Se pune ceapa la prajit pana se face aurie. Se pune carnea la prajit peste ceapa si se lasa pana se rumeneste bine. Se toarna apa peste ele si mazarea spalata bine. Se lasa sa fiarba bine, se pune lingura de pasta de ardei, usturoiul taiat felii, sucul de rosii si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se pune piperul, sarea si mararul.

Ingrediente Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

-600 g carne de porc

-500 g mazare galbena uscata

-1 ceapa

-1 lingura de pasta de ardei

-250 g suc de rosii

-marar

-usturoi taiat feliute cat doreste fiecare

-2 lingurite de Secretul gustului cu verdeata

-sare

-piper

Categorii