Mâncare din resturi de friptură
Reteta culinara Mâncare din resturi de friptură din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Mâncare din resturi de friptură
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mâncare din resturi de friptură
în zona noastră, a doua zi după nuntă, se face "zamă acră", unde pot veni nuntaşii si cu copiii. Ciorba servita e extraordinară pentru că se face din friptura rămasă(de porc si pui) plus zarzavaturi şi alte cele. Dacă faci acasa o petrecere, rămân multe bucăţele pe care le poţi refolosi. În afară de ciorbă, am mai pregătit si o mâncărică delicioasă pentru felul doi.
Ingrediente Mâncare din resturi de friptură
2 pulpe de pui fripte la grătar
2 bucăţi de carne de porc făcute în tavă
1 legătură de ceapă verde
1 legătură de praz tinerel
1 conservă de roşii tăiate
1 conservă de lapte de cocos
1 borcan de 800 ml de fasole verde fiartă
verdeaţă
condimente cajun
ulei