Mancare rece cu pui si masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Mancare rece cu pui si masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mancare rece cu pui si masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Cu siguranta una dintre mancarurile ce-mi aduc aminte de copilarie este aceasta, pe care mama o pregatea in special de sarbatori, fiind servita atat calda cat si rece, la temperatura camerei, scurtand astfel tipul de asteptare al musafirilor comparativ cu pregatirea unei fripturi. Mancarea poate fi preparata si cu iepure sau porc dar preferata mea ramane cu pui, asa ca-n copilarie. De data asta am ales s-o pregatesc la aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune , usurandu-mi munca, scutind timpul, evitand o gramada de vase murdare si pastrand in acelasi timp o aroma ireprosabila mancarii. Avand ambele functii necesare, prajire si fierbere, mi-a fost atat de usor si nici n-am murdarit aragazul!
Ingrediente Mancare rece cu pui si masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
30 ml ulei
pulpe de pui dezosate (o caserola) - aprox 800-900 g
7 cepe mari - 1,300-1,400 kg
40-50 ml vin alb sec
foi de dafin - 2
suc de rosii concentrat - 40-50 ml
boia - o lingura
piper boabe
masline - cate vreti voi; daca sunt foarte grase, aveti grija cat de multa sare puneti in mancare
felii de lamaie