Mancarica de cartofi cremoasa

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mancarica de cartofi cremoasa

- se fierb cartofii in apa cu sare (cu tot cu coaja), se curata si se taie rondele; - intr-o cratita se calesc legumele cu 1/2 unt. Cand legumele s-au inmuiat se adauga usturoiul taiat feliute si se mai lasa 2 minute; - se scot legumele, adaugam cealalta jumatate de unt si punem cartofii la calit impreuna cu sunca taiata cubulete. Din cand in cand mai punem putina apa. Cand cartofii au o crusta aurie adaugam legumele si bulionul pentru a fierbe impreuna cateva minute. - se condimenteaza dupa gust; - la final adaugam patrunjelul

Ingrediente Mancarica de cartofi cremoasa

3 cartofi mai mari

75 grame unt

2 cepe taiate rondele

1/2 ardei capia taiat feliute subtiri

4 catei usturoi

1 morcov taiat rondele

1 pastarnac,100gr sunca

sare

piper

patrunjel

2 linguri bulion

Categorii