Mancarica de fasole galbena cu carne.

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mancarica de fasole galbena cu carne.

1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete. 2.Se pune carnea sa se rumeneasca usor impreuna cu uleiul.Intre timp morcovii se taie feliute,ceapa se taie cubulete.Rosiile se toaca cubulete sau se pot da prin robot. 3.Cand s-a rumenit carnea se adauga ceapa si morcovii.Se lasa sa se patrunda bine apoi se adauga rosiile.Se calesc putin si ele,apoi se adauga fasolea pastai. 4.Se lasa sa fiarba pana cand fasolea este bine fiarta.Se adauga sarea si pasta de tomate.Se mai da cateva clocote.Cand este gata se adauga leustean verde sau ce verdeata va place.

Ingrediente Mancarica de fasole galbena cu carne.

* 1kg fasole galbena rotunda

* 300 gr carne de porc

* 2 morcovi

* 1 ceapa

* 2-3 rosii

* 3 linguri ulei

* pasta de tomate

* sare

* leustean verde

Categorii