Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Spălați, spargeți capetele și atelele păstăilor. Se spala si apoi se taie dovleceii si rosiile. Tăiați pieptul de pui în cuburi mici. Curățați usturoiul și tăiați-l în bucăți mici. Punem pieptul de pui in ulei de masline impreuna cu usturoiul, boiaua afumata, sare si piper. După ce pieptul de pui s-a rumenit, adăugați păstăile, dovlecelul și roșiile, adăugați o cană de apă, amestecați bine și amestecați. pune capacul. Lasati mancarea sa fiarba la foc mediu aproximativ 20-30 de minute, in functie de cat de fierte preferi sa fie legumele. La final se potriveste cu sare si piper daca este nevoie si se adauga patrunjel verde tocat marunt. Poftă bună !

Ingrediente Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

2 dovlecei

500 gr pastai galbene late

3 rosii de gradina

1 piept de pui

3 catei de usturoi

3 linguri ulei de masline

Sare

Boia dulce afumata

Patrunjel

Categorii