Mancaruri din resturi de friptura
Instructiuni de preparare Mancaruri din resturi de friptura
Ingrediente Mancaruri din resturi de friptura
în zona noastră
a doua zi după nuntă
se face "zamă acră"
unde pot veni nuntaşii si cu copiii. Ciorba servita e extraordinară pentru că se face din friptura rămasă(de porc si pui) plus zarzavaturi şi alte cele. Dacă faci acasa o petrecere
rămân multe bucăţele pe care le poţi refolosi. În afară de ciorbă
am mai pregătit si o mâncărică delicioasă pentru felul doi.
pentru ciorba:
carne din friptura
ceapa
morcovi
telina
tarhon
sare
piper
Pentru felul doi:
2 pulpe de pui fripte la grătar
2 bucăţi de carne de porc făcute în tavă
1 legătură de ceapă verde
1 legătură de praz tinerel
1 conservă de roşii tăiate
1 conservă de lapte de coco
1 borcan de 800 ml de fasole verde fiartă
verdeaţă
condimente cajun
ulei