Marinata cu ierburi de provence si lavanda pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Marinata cu ierburi de provence si lavanda pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Punem intr-un bol toate ingredientele, apoi punem muschiuletii si ii ungem astfel incat fiecare sa fie bine acoperit de marinata. Pregatim aparatul de marinat FoodSaver si conectam la acesta caserola pentru marinare rapida. Punem in caserola carnea si scurgem toata marinata peste aceasta, punem capacul, rotim butonul pana la semnul ce indica ca avem caserola inchisa, apoi folosim furtunul ce o leaga de aparatul de vidat Food Saver. Pornim aparatul si repetam operatiunea de 3 ori. Acest lucru ne asigura o marinare rapida si foarte eficienta, fara a mai fi nevoie de numeroasele ore de marinare necesare in marinarea clasica. Daca avem un aparat ce are functie de marinare, folosim o singura data functia respectiva. Dupa acest interval deconectam caserola de la furtun, rotim butonul alb pentru a o deschide si asta este tot!

Ingrediente Marinata cu ierburi de provence si lavanda pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

(pentru 4 buc. muschiulet miel sau oaie)2 linguri ierburi provence

2 lingurite flori lavanda

piper proaspat macinat

4 linguri ulei

1 lingura suc lamaie

Categorii