Marinata pentru miel cu mustar si busuioc pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Marinata pentru miel cu mustar si busuioc pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Punem toate ingredientele intr-un bol mai mare si le amestecam, apoi ungem fiecare cotlet cu aceasta. Pregatim aparatul de vidat FoodSaver si il conectam, cu ajutorul furtunului special, la caserola de marinare rapida. Punem cotletele in caserola pentru marinare rapida, scurgem ce a ramas in bol peste cotlete, punem capacul, intoarcem botonul alb cu sageata in dreptul semnului de vas inchis si pornim aparatul de vidat de 3 ori. Carnea este deja marinata, intr-un timp deosebit de scurt, optiune foarte utila atunci cand nu avem timp sa o lasam la marinat de pe o zi pe alta. Dupa doar 15 minute putem pregati cotletele de miel (ied, berbecut sau oaie) la gratar, cu sugestia de a nu le gati prea tare. Pofta buna!

Ingrediente Marinata pentru miel cu mustar si busuioc pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

(pentru 12-16 cotlete miel)

2 linguri mustar Dijon

1 lingurita mustar boabe

2 catei usturoi pisati

2 linguri ulei masline

1 lingurita suc lamiae

2 lingurite busuioc uscate

1 lingurita piper proaspat macinat

Categorii