Marmelada de ceapa rosie si merisoare

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Marmelada de ceapa rosie si merisoare

Ceapa se caleste in ulei incins 5 minute. Se adauga zeama de portocale, cuisoarele, zaharul si vinul si se fierbe la foc mic 40 minute.

Se adauga merisoarele si se mai fierbe 20 minute. Se pune intr-un recipient care se pastreaza la frigider pana la consum.

pereSalata de vara cuscusMiel cu vin rosu si linteSos de ceapa si merisorSuc de merisoare.

Curcan cu maslineSupa de flori de dovlecel cu salsaFriptura de vitel cu broccoliRagu de rataSalata asiatica de varza rosieBibilica cu varza rosieSalata de sparanghel, portocale si andiveMancare de varza murata cu struguriCartofi cu legume la cuptor.

Ingrediente Marmelada de ceapa rosie si merisoare

2 linguri ulei masline,

500 g ceapa rosie feliata,

zeama de la 1 portocala,

½ lingurita cuisoare pisate,

150 g zahar brun,

100 ml vin rosu,

500 g merisoare.

Categorii