Medaglioni cu sunca , mozzarella si busuioc

Reteta culinara Medaglioni cu sunca , mozzarella si busuioc din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Medaglioni cu sunca , mozzarella si busuioc

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Medaglioni cu sunca , mozzarella si busuioc

 

  Ce faci repede de pofta si de foame ? Raspunsul potrivit:  paste . Daca  lucrezi eficient , organizat si rapid  in 15 minute ai pus pe masa  mancarea .Medaglioni- o frumusete de paste umplute cu busuioc si nuci de pin .

 

INGREDIENTE
250 gr medaglioni cu busuioc si nuci de pin 150 gr sunca 150 gr mozzarellla proaspata 4 linguri ulei masline 1 tija usturoi verde sare piper negru macinat frunzulite de busuioc verde Porniti la inceput fierbatorul si incalziti apa pentru paste . Maruntiti usturoiul verde si sunca. Feliati mozzarella in rondele . Puneti apa din fierbator in oala pe aragaz . Sarati . Cand apa clocoteste fierbeti pastele respectand timpul indicat pe ambalaj. Atentie , sunt paste artizanale si trebuie eventual limpezite cu apa rece daca nu le folositi imediat . Sotati usor in ulei de masline , usturoiul si sunca. Eu am pus mai intai sunca si am lasat pana a devenit usor crocanta . Usturoiul sepune mai tarziu pentru ca fiind tanar , s-ar pute aarde si deveni amarui. Pastele se scurg de apa si se distribuie in farfurii . In mod egal distribuiti peste ele cubuletele de sunca si uleiul in care s-au prajit. Continuati cu rondelele de mozzarella . Peste acestea puneti cate o frunza de busuioc verde . La sfarsit piparati cu piper negru proaspat macinat . Italienii ar fi dat o nota finala cu un plusa de ulei de masline . Cum eu nu sunt italianca , am sarit peste pasul acesta :D

Buon appetito !!!

Ingrediente Medaglioni cu sunca , mozzarella si busuioc

250 gr medaglioni cu busuioc si nuci de pin

150 gr sunca

150 gr mozzarellla proaspata

4 linguri ulei masline

1 tija usturoi verde

sare

piper negru macinat

frunzulite de busuioc verde

Categorii