Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte
Reteta culinara Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte din categoria Curcan. Cum sa faci Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte
INGREDIENTE
Ingrediente Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte
6 medalioane de curcan
85g de mascarpone
3-4 masline verzi fara samburi tocate
2-3 felii rosii uscate in ulei, tocate
0 lingura amestec de verdeata prospata-marar si patrunjel
1 lingurita amestec de ierburi Italiene
1 lingura parmezan ras
4 linguri ulei de măsline
sare si piper
100g de pesmet, preferabil preparat din pâine veche de o zi
175g de roşii tinere pe vrej