Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte

Reteta culinara Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte din categoria Curcan. Cum sa faci Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte

 

INGREDIENTE
6 medalioane de curcan 85g de mascarpone 3-4 masline verzi fara samburi tocate 2-3 felii rosii uscate in ulei, tocate 0 lingura amestec de verdeata prospata-marar si patrunjel 1 lingurita amestec de ierburi Italiene 1 lingura parmezan ras 4 linguri ulei de măsline sare si piper 100g de pesmet, preferabil preparat din pâine veche de o zi 175g de roşii tinere pe vrej

Ingrediente Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte

6 medalioane de curcan

85g de mascarpone

3-4 masline verzi fara samburi tocate

2-3 felii rosii uscate in ulei, tocate

0 lingura amestec de verdeata prospata-marar si patrunjel

1 lingurita amestec de ierburi Italiene

1 lingura parmezan ras

4 linguri ulei de măsline

sare si piper

100g de pesmet, preferabil preparat din pâine veche de o zi

175g de roşii tinere pe vrej

Categorii