Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei

Reteta culinara Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei din categoria Curcan. Specific Romania. Cum sa faci Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei

 

INGREDIENTE
300 g piept de curcan 30 g de cascaval 150 g de dovlecei verdeturi aromate 75 g de rosii cherry 50 g de faina 1 ou 100 ml ulei 100 g de ciuperci 75 g de grapefruit Busuioc, sare, piper

Ingrediente Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei

300 g piept de curcan

30 g de cascaval

150 g de dovlecei

verdeturi aromate

75 g de rosii cherry

50 g de faina

1 ou

100 ml ulei

100 g de ciuperci

75 g de grapefruit

Busuioc,

sare,

piper

Categorii