Meringues cu nutella

Daca aveti albusuri ramase le puteti utiliza pentru bezele! Un mic dulce care poate insoti ceaiul / cafeaua ;-) De data aceasta, noi am adaugat in compozitie si ciocolata :-)

Timp de preparare o ora si 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Meringues cu nutella

Bateti albusul cu jumatate de zahar. Cand bezeaua incepe sa se lege, adaugati si cealalta jumatate de zahar. Bateti pana cand meringul formeaza "ciocul" la ridicare.

Adaugati 2 linguri de Nutella si amestecati usor, fara a obtine un amestec omogen.

Puneti sau creati bezele pe o tava acoperita cu hartie de cpt.

Coaceti 1h15 la 120°C.

Gata!

Ingrediente Meringues cu nutella

2 albusuri

100 gr zahar

2 linguri de Nutella sau ciocolata tartinabila

Categorii