Merluciu cu legume

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Merluciu cu legume

Se curata cartofii si se taie cuburi.Pastaile se vor taia in bucati mai mici daca sunt verzi ,iar daca sunt congelate,nu e necesar deoarece sunt deja taiate.Ceapa o curatam de coaja si o taiem in patru.

Punem totul la fiert cu sare si ulei.Pestele il dam cu sare si il punem la prajit intr-o tigae care nu lipeste cu o lingura de ulei si il lasam sa se faca.

Cand este aproape gata ,vom adauga untul si vom mai lasa pestele pe foc cam 2-3 minute sa se topeasca untul si sa inmoaie pestele.

Cu o spumiera scoatem legumele (scurgem bine ) si le asezam pe o farfurie ,deasupra punem 2 filete de merluciu si turnam din sosul ramas in tigae pe deasupra.

Ingrediente Merluciu cu legume

4-6 filete de merluciu

200 g. fasole pastai

3 cartofi potriviti

1 ceapa

2 linguri de unt

2 linguri de ulei

1 lingurita de sare

Categorii