Merluciu cu legume in vas roman la cuptor

Reteta culinara Merluciu cu legume in vas roman la cuptor din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Merluciu cu legume in vas roman la cuptor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Merluciu cu legume in vas roman la cuptor

 

INGREDIENTE
1kg merluciu, 1kg cartofi, 1conserva ciuperci 1ardei, 2rosii, sare,piper,vegeta 1plic condimente peste 1lingurita busuioc 2linguri otet balsamic 2linguri ulei de masline 1capatana usturoi, 4vinete mai mici, 50gr cascaval, unt, 200ml smantana de gatit, 100ml suc de rosii

Ingrediente Merluciu cu legume in vas roman la cuptor

1kg merluciu,

1kg cartofi,

1conserva ciuperci

1ardei,

2rosii,

sare,piper,vegeta

1plic condimente peste

1lingurita busuioc

2linguri otet balsamic

2linguri ulei de masline

1capatana usturoi,

4vinete mai mici,

50gr cascaval,

unt,

200ml smantana de gatit,

100ml suc de rosii

Categorii