Merluciu en papillote

O reteta usoara si echilibrata! Gatit la abur, va oferi pestelui dvs. o textura frageda. Alaturi am ales alimente simple: rosii + cartofi. Se presara cu ierburi proaspete si se obtine o reteta plina de arome.
Instructiuni de preparare Merluciu en papillote
Spalati si taiati rosia, cartoful, ceapa in felii subtiri.
Taiati un patrat mare de hartie de copt.Turnați uleiul de masline. Puneti deasupra 9 felii de cartofi si 6 felii de rosii.
Puneti merluciul, apoi 2 felii de ceapa rosie si presarati cu patrunjel proaspat tocat. Condimentati cu sare si piper.
Inchideti hartia: pliați hartia pergamenta in 2 si sigilati cele 2 margini impreuna (vedeti tehnica in video)
Introduceti la cuptor la 180° C timp de 30 de minute. Scoateti papilota, deschideti-o cu atentie, presarati patrunjel proaspat tocat și serviți!
Gata!
Ingrediente Merluciu en papillote
1 lingura ulei de masline
150 gr de merluciu
1 rosie
1 cartof
1/2 ceapa rosie
1/2 catel de usturoi
frunze de patrunjel
sare
piper