Mezeluri pane cu branza topita

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mezeluri pane cu branza topita

Se taie mezelurile, pe lungime, in felii mai grosute de 7-8 mm. Formati apoi patrate pe care le lipiti doua cate doua cu branza in mijloc. Preparati un aluat putin mai gros decat cel de clatite din oua, faina, putina apa. sare, piper, cimbru si boia. Puneti intr-o tava pesmetul in care presarati putina boia. Dati mezelurile prin aluat, apoi prin pesmet si puneti-le la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Prajiti cate 3-4 minute pe fiecare parte si scoateti-le pe hartie absorbanta. Se servesc calde, ca atare sau cu diferite garnituri, salate, muraturi.

Ingrediente Mezeluri pane cu branza topita

400 g parizer

salam sau sunca

4-5 felii de cascaval sau branza topita

2 oua

5 linguri pesmet

4 linguri faina

1 lingurita boia dulce

150 ml ulei pentru prajit

cateva fire de patrunjel

sare

piper

cimbru

Categorii