Mic dejun- bagheta umpluta
Reteta culinara Mic dejun- bagheta umpluta din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Mic dejun- bagheta umpluta
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mic dejun- bagheta umpluta
Din categoria ce mai mancam dimineata...pe la pranz....:)))))))))))))....uite ca am umplut o bagheta cu ce am gasit prin frigider, ca vorba aia, se mai gaseste cate ceva....Nu am cantitati exacte, pentru ca nu este o reteta, este doar o idee cand vrei sa mai schimbi ceva la micul dejun....
INGREDIENTE
Mai intai am taiat cubulete carnatul, salamul, branza maturata si gogosarul. Am scobit bagheta in mijlocpe toata lungimea ei, intr-un castron am spart ouale, am adaugat laptele, piper macinat, putin miez scos din bagheta, apoi am adaugat si ingredientele taiate cubulete, cateva masline taiate mai marunt, mixtul de branzeturi si parmezanul, am omogenizat totul si apoi am umplut bagheta. Am uns bagheta pe margini cu ulei de masline, am taiat felioare subtiri de unt si le-am pus pe toata suprafata baghetei umplute, am pus bagheta pe hartie de copt si am bagat-o la cuptor pentru cca 20 min. Cand compozitia din bagheta a fost coapta, am scos-o din cuptor ( eu am bronzat-o nitel, asa e cand umbli si dupa ciumperci prin gradina, te fura peisajul) si am servit-o asa calda. Sa aveti pofta si de facut si d emancat !
Ingrediente Mic dejun- bagheta umpluta
1 bagheta
3 oua
2 felii salam victoria
bucatele de carnati de gratar
mixt de branzeturi
branza maturata
parmezan
piper
2-3 linguri lapte dulce
1/2 gogosar
cateva masline
un cubulet de unt
1 lingura ulei masline