Mic dejun cu hamburgher

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mic dejun cu hamburgher

Carnea trecuta de doua ori prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata foarte fin, sare, piper dupa gust, putin cimbru uscat si se framanta foarte bine cu mana, adaugand cate putin ulei. Se lasa la frigider 30 min, sa se odihneasca, apoi se ia cate putin din compozitie, se pune in forma speciala de hamburgher, apoi se pune pe gratarul bine incins si se tine cate 2-3 min, pe ambele parti. Intre timp,chiflele taiate in doua, se tin cateva minute la cuptor, se pune hamburgherul la mijloc, se adauga cate o frunza de salata verde, cate o rondea de rosie sau alte legume; se acopera cu a doua jumatate de chifla si se serveste.

Ingrediente Mic dejun cu hamburgher

3 chifle

500 g carne tocata fin de vita

1 ceapa

sare

piper

4 linguri ulei de masline

salata verde

rosii

Categorii