Mici din carne de porc și carne de vită
Reteta culinara Mici din carne de porc și carne de vită din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Mici din carne de porc și carne de vită
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mici din carne de porc și carne de vită
Nu o să vă scriu istoria micilor.Vă spun doar că cei preparați în casă nu suportă comparație cu cei cumpărați.Sunt făcuți cu condimentele agreate de fiecare și în plus se adaugă foaaaaarte multă dragoste. Deci am purces la prepararea lor.
Ingrediente Mici din carne de porc și carne de vită
600 g. carne de porc,de preferință fleică
400 g. pulpă de vită
500 g. oase de vită pentru supă
1 linguriță sare
1 linguriță piper măcinat
1 linguriță boia dulce
1 lingură cimbru
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 căpățână de usturoi