Mici din carne de porc și carne de vită

Reteta culinara Mici din carne de porc și carne de vită din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Mici din carne de porc și carne de vită

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mici din carne de porc și carne de vită

 

Nu o să vă scriu istoria micilor.Vă spun doar că cei preparați în casă nu suportă comparație cu cei cumpărați.Sunt făcuți cu condimentele agreate de fiecare și în plus se adaugă foaaaaarte multă dragoste. Deci am purces la prepararea lor.

Ingrediente Mici din carne de porc și carne de vită

600 g. carne de porc,de preferință fleică

400 g. pulpă de vită

500 g. oase de vită pentru supă

1 linguriță sare

1 linguriță piper măcinat

1 linguriță boia dulce

1 lingură cimbru

1 linguriță bicarbonat de sodiu

1 căpățână de usturoi

Categorii