Mici gratinati

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mici gratinati

Pregatim grill-ul pentru fript micii, il punem pe aragaz si coacem mici bine, pe toate partile, apoi ii luam si ii punem pe o farfurie. Pregatim feliile de sunca si de cascaval, punand cate o felie de cascaval peste cea de sunca si apoi cate un mic, pe care il rulam in cele doua felii. Prindem cu o scobitoare sa nu se desfaca. Pregatim vasul in care ii vom da la cuptor, ungandu-l putin si presarand pesmet in strat subtire. Asezam micii rulati in vas. Separat, intr-un bol, amestecam smantana, galbenusul si casul ras , apoi rasturnam compozitia peste rulourile cu mici. Nivelam cu ajutorul unei spatule si presaram deasupra, putin pesmet. Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit, la 180 de grade, pentru aproximativ 30 de minute. Dupa ce mici sunt gata gratinati, servim cate doua bucati de portie, alaturi de sosul din vas si cateva bobite de rodie. Nu am considerat ca ar fi necesar si o alta garnitura- daca doriti,puteti sa serviti ce va place- dar o salata verde, merge excelent. Pofta mare sa aveti ! http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/mici-gratinati.html

Ingrediente Mici gratinati

500 g mici

150 g cascaval felii

100 g sunca taraneasca

300 ml smantana

100 g cas oaie ( cascaval razuit)

1 galbenu

1 lingura pesmet

seminte de rodie( pt ornat)

sare

piper

Categorii