Mici proaspeti cu carne de oaie

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mici proaspeti cu carne de oaie

Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu 2 linguri de apa. Se spala carnea, se lasa la scurs, apoi se curata de pielite si se taie in cuburi. Se trece carnea de 3-4 ori prin masina de tocat si se amesteca cu bicarbonatul, zeama strecurata de la usturoi, cimbru, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia si se da la rece pentru 3-4 ore. Cu mainile umezite, se ia cate o lingura de amestec si se formeaza mititeii. Se incinge gratarul sau tigaia si se frig mititeii uniform pe toate partile. Pofta buna!!!

Ingrediente Mici proaspeti cu carne de oaie

300 g carne grasa de vita

300 g carne de oaie

3-4 catei de usturoi

1 varf de cutit bicarbonat sau 1/2 pahar apa minerala

2 linguri ulei

cimbru si piper dupa gust

un praf de sare

Categorii