Mille feuille de piure de dovleac si rata "confiată"

Reteta culinara Mille feuille de piure de dovleac si rata "confiată" din categoria Mancaruri cu carne. Specific Franta. Cum sa faci Mille feuille de piure de dovleac si rata "confiată"

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mille feuille de piure de dovleac si rata "confiată"

 

Va propun o reteta de sarbatoare delicioasa si usor de facut.... Pulpele de rata "confiate", sunt o delicatesa din bucataria franceza. Carnea este gatita cel putin 2 ore, in grasime fierbinte de rata. Apoi este acoperita cu grasime de rata si conservata in borcane . Aproximativ in acelasi mod ca si la confit de rata se procedeaza si cu carnea de porc, de iepure etc, adica se gatesc foarte lent in grasime apoi se depoziteaza la rece pentru cateva luni bune. Carnea devine astfel foarte frageda si suculenta.  (sursa: Wikipedia)

Ingrediente Mille feuille de piure de dovleac si rata "confiată"

700 g de dovleac

3 cartofi mijlocii

2 morcovi

1 ceapa esalota

1-2 catei de usturoi

2 pulpe de rață confiate

2 linguri de bulion

150 ml de apa

sare, piper, nucsoara

boia de ardei

patrunjel tocat

Categorii