Mille feuille somon si mar verde

Cine spune ca mille feuille trebuie sa fie neaparat dulce? Va dovedim contrariul cu aceasta versiune sarata, foarte proaspata si fara sa fie nevoie de coacere. Doar 3 ingrediente vor fi suficiente pentru a face aceasta reteta usoara si fara gluten: somon, mere si branza proaspata de capra.

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Mille feuille somon si mar verde

Spalati marul si taiati-l in felii rotunde subtiri.

Aplicati putina branza de capra proaspata pe o felie de mar.

Folosind un taietor rotund de fursecuri, de marimea unei felii de mere, taiati 3 cercuri de felii de somon afumat. Taiati restul de somon fume in bucati mici.

Puneti cateva bucati de somon afumat pe branza proaspata. Apoi repetați procesul: puneti din nou o felie de mar, apoi branza si puneți iar cateva bucati de somon afumat.

Puneti ultima felie de mar peste somon, aplicati putina branza si puneți o felie de somon afumat deasupra. Folosind o punga de patiserie, decorati cu branza proaspata ramasa si presarati marar sau cepsoara.

Gata!

Ingrediente Mille feuille somon si mar verde

1 mar verde

90 gr somn fume

150 gr branza de capra proaspata (tip Chavroux)

marar

Categorii