Mincare rece de pui cu praz si "7 arome romanesti"

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Mincare rece de pui cu praz si "7 arome romanesti"

In uleiul de masline incins a pus 2 lingurite cu condiment,le-am lasat sa-si dezvolte aromele citeva secunde ,apoi a pus pulpele de pui si le-a prajit pe fiecare parte cite 4 minute,pina s-au rumenit putin,dupa care am adaugat prazul ,ardeiul,usturoiul, rosiile,supa ,a dat focul la moderat si sub capac am fiert cca 30 minute .a luat capacul,a adaugat maslinele si caperele,foile de dafin si a mai lasat cca 5 minute,iar la sfirsit a mai aruncat si o mina de patrunjel verde tocat.

Poza este facuta a doua zi ,direct in oala, imi cer scuze ,dar noaptea nu a lumina necesara pentru poze noi a servit mincarica asta rece,nu a auzit proteste un gust placut,aromat,putin iute spre sfirsit,ne-a placut.si daca as gasi amestecul gata preparat intr-un magazin,sigur l-as cumpara!multumiri lui radu popovici pentru impartasirea experientei sale.

Ingrediente Mincare rece de pui cu praz si "7 arome romanesti"

6 pulpe dezosate de pui,fara piele,

4 tulpini de praz ,taiate rondele fine,

4-5 catei de usturoi,feliati,

1 ardei capia,taiat julien,

4 rosii medii,taiate cuburi,

cca 200 ml supa de pasare sau de legume,

1 mina de masline,

1 lingura de capere murate,clatite cu apa rece,

2 frunze de dafin,

2 lingurite de condiment"7 arome",

patrunjel verde tocat ,

2 linguri de ulei de masline.

Categorii