Mini-sandvisuri asortate

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Mini-sandvisuri asortate

Painea nu trebuie sa fie foarte proaspata. Se decupeaza coaja apoi se taie miezul in bucatele mai mici cu formele pentru fursecuri. Fiecare mini-sandvis se unge cu crema de branza, apoi se pune cate un patratel de sunca de Praga peste care se adauga o felie de castravete sau de rosie, bucati mici de macrou afumat, felii subtiri de ardei rosu, iar cu posul se pun moturi de salata de icre. Mini-sandvisurile se aseaza pe un platou si se decoreaza cu frunze de patrunjel si masline verzi.

Ingrediente Mini-sandvisuri asortate

4 felii mari de paine, 50 g crema de branza, 2 felii de sunca de Praga, cantitati mici de castraveti, salata de icre, rosii, ardei rosu, macrou afumat, masline verzi si frunze de patrunjel pentru decor.

Categorii