Mini tarte cu piept de porc
Reteta culinara Mini tarte cu piept de porc din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Mini tarte cu piept de porc
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mini tarte cu piept de porc
Mi-am achizitionat de la Lidl niste forme de silicon si-am zis sa le fac botezul, asa ca am pus repede de niste mini tarte rapide. Adica n-am stat eu sa fac aluatul de tarte, am folosit aluat foitaj.
INGREDIENTE
Aluatul foitaj l-am scos din congelator si l-am lasat sa se dezghete, apoi l-am impartit in 6 si am imbracat formele de silicon, apoi am intepat mijlocul cu o furculita.
Umplutura : Am taiat in cubulete mai mici pieptul de porc, intr-un castron am ras cascavalul, parmezanul si am adaugat si mozzarella ( gata rasa). Am spart 2 oua , am pus si pieptul de porc, am omogenizat, apoi am adaugat si rosiile uscate taiate marunt si am rasnit piper. Am umplut tartele cu amestecul format. Restul de foitaj l-am folosit sa formez un grilaj deasupra atrtelor, la ultima nu mi-a mai ajuns sa fac grilaj asa ca am presarat un surplus de mozzarella, am uns grilajul cu ulei de masline. Am incins cuprorul la 180 grade si am bagat tartele la cuptor, cand incep sa se rumeneasca sunt gata. Se servesc atat calde cat si reci, daca maia puca sa se raceasca.
Ingrediente Mini tarte cu piept de porc
400 g aluat foitaj
umplutura
200 g piept de porc crud afumat
50 g cascaval ras
50 g parmezan ras
50 g mozzarella rasa
2 oua
20 g rosii uscate
piper multicolor macinat
pentru uns
ulei de masline