Mousse de ton pe crostini de paine de secara
Reteta culinara Mousse de ton pe crostini de paine de secara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Italia. Cum sa faci Mousse de ton pe crostini de paine de secara
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mousse de ton pe crostini de paine de secara
Imi place diversitatea. Imi place sa am de unde sa aleg si sa am libertatea de a alege. Imi place s aincerc, sa schimb, sa gust, sa experimentez...de aceea iubesc tot ceea ce se poate numi finger food...iti ofera libertate de alegere, iti dau posibilitatea de a gusta si de a analiza. Din colectia mea de finger food astazi propun crostini de paine de secara cu mousse de ton
Ingrediente Mousse de ton pe crostini de paine de secara
2 felii de paine integrala din secara
100 g ton in conserva fara ulei
100 g branza moale (de tipul celor ce
se intind pe paine- Almette, Philadelphia, etc) capperi sare