Musaca cu afumaturi si branza de capra cu verdeturi

Reteta culinara Musaca cu afumaturi si branza de capra cu verdeturi din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Musaca cu afumaturi si branza de capra cu verdeturi
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Musaca cu afumaturi si branza de capra cu verdeturi
O combinatie DELICIOASA! la care-mi pare tare rau ca n-am poze intermediare, dar nu am mai avut timp si de alea. Fiind o reteta simpla banuiesc ca si fara poze din timpul prepararii veti pregati o musaca consistenta care servita cu iaurt, salata sau muraturi va constitui un pranz satios. Aveam o bucata de rasol afumat fiert care nu ajungea pentru pranz si m-am gandit s-o includ intr-un preparat. Acum..nu-i bai daca n-aveti rasol ci o bucata de muschi, costita, sau bacon, ideea e ca musacaua sa capete gust de afumatura.
Ingrediente Musaca cu afumaturi si branza de capra cu verdeturi
2 bucati carnat casa afumat – aprox 350-400 gr
200 gr rasol porc afumat, fiert
o ceapa
2 catei usuroi
50 ml vin alb demidulce
sare
piper
ulei – aprox 40 ml
o lingura pasta tomate
1kg cartofi
80 gr unt
lapte fierbinte
sare
piper
400 ml lapte
o lingura si 1/2 faina
40 gr unt
sare
piper
nucsoara
100 gr branza de capra cu verdeturi Delaco
2 linguri smantana grasa
un ou