Musaca cu sos bechamel

Reteta culinara Musaca cu sos bechamel din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Musaca cu sos bechamel

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Musaca cu sos bechamel

 

INGREDIENTE
piure de cartofi (cartofi, unt, lapte, sare); 500 g carne tocata; 1 ceapa; 350 g rosii pasate; 100 ml vin roze; cimbru; sare; piper. sos bechamel: 50 g unt, 1 lingura cu varf de faina, 300 ml lapte fierbinte, 2 oua, 150 g branza cheddar, sare si piper.

Ingrediente Musaca cu sos bechamel

piure de cartofi (cartofi, unt, lapte, sare);

500 g carne tocata;

1 ceapa;

350 g rosii pasate;

100 ml vin roze;

cimbru;

sare;

piper.

sos bechamel:

50 g unt,

1 lingura cu varf de faina,

300 ml lapte fierbinte,

2 oua,

150 g branza cheddar,

sare si piper.

Categorii