muschi de porc cu sos rubiniu

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare muschi de porc cu sos rubiniu

Cotletul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, impreuna cu morcovii, ceapa, patrunjelul si telina . Dupa inabusire cotletul se scoate separat. In sosul de la cotlet se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate,supa de oase, sare, foi de dafin, piper,vin si se fierbe cca 30 min impreuna cu cotletul . Carnea se scoate din sos,se raceste si se portioneaza, iar sosul se paseaza peste bucatile de cotlet.

Ingrediente muschi de porc cu sos rubiniu

cotlet de porc

ceapa

pasta de tomate

vin rosu

costita afumata

piper

foi de dafin

ulei

morcovi

telina

patrunjel radacina

supa de oase

faina

sare

Categorii