Muschi de porc impletit

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Muschi de porc impletit

Muschiul se taie pe lungime in trei parti egale, fara insa a-l taia de tot la un capat. Se condimenteaza, se impleteste si se infig din loc in loc bucati de carnati si de usturoi.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei, se aseaza muschiul impletit, peste carne si pe langa carne se pun felii de ceapa, se toarna un pahar de vin rosu, se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 30 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 de minute sa se rumeneasca friptura.

Se serveste cu garnitura preferata. A facut piure de cartofi si amestec de legume mexicane.

Ingrediente Muschi de porc impletit

1 bucata muschi de porc

2-3 carnati subtiri

3 bucati usturoi

1 ceapa

1 pahar vin rosu

condimente pt. friptura de porc

Categorii