Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de provence

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de provence

Muschiul spalat si uscat cu prosop din hartie, se pune pe stergar pe un pat de sare si ierburi se infasoara stergarul in jurul muschiului in asa fel incat sa fie bine infofolit in sare.

Nu stiu de ce am retinut ca-mi trebuie si-o panzica din aceea pt scurs brnza si-a pus in ea muschiuletul, dar nu este nevoie, e suficiet stergarul de bucatarie.

Se pune in frigider, in sertarul pt legume si se lasa acolo 4-5 zile dupa cele 4-5 zile se poate servi, taiat in felii subtiri.

Ingrediente Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de provence

1 muschiulet de porc

sare grunjoasa

ierburi de Provence sau piper si alte condimente care va incanta

un stergar de bucatarie

Categorii