Muschi de vita in sos rosu
Instructiuni de preparare Muschi de vita in sos rosu
Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea, adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga usturoiul si caleste-l minut.
Adauga rosiile si calest-le 2 minute apoi toarna vinul rosu, bulionul si adauga carnea de vita prajita.Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.Dizolva amidonul in apa rece si adauga-l in cratita.
Amesteca bine apoi adauga oregano, zahar si sare dupa gust.Lasa totul sa mai fiarba pana cand sosul se ingroasa.Serveste preparatul cu paste,cartofi piure sau natur.
Ingrediente Muschi de vita in sos rosu
2 linguri ulei de masline cu aroma de piper
400 g muschi de vita, taiat cubulete
1 ceapa , tocata
2 catei de usturoi, tocati
4 rosii, decojite si taiate cubulete
500 ml vin rosu
400 ml bulion de rosii
50 g amdion alimentar
1 lingurita oregano uscat
1 lingura zahar
sare de mare