Muschi de vita la gratar

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Muschi de vita la gratar

Se incinge si se curata gratarul. Se sterge cu un servetel inmuiat in ulei. Carnea se scoate de la frigider cu aprox 15-20 minute inainte sa fie pusa pe gratar, nu trebuie "socata".

Se da cu sare si piper si se unge cu ulei. Se amesteca toate ingredientele pentru saramura intr-un vas intins.

Se pune carnea pe gratar, la foc mediu spre mare si se tine 4-5 minute pe fiecare parte, cu capacul de la gratar pus .

Se ia carnea de pe gratar si se pune in saramura. Se mai lasa cate 4 minute pe fiecare parte sa isi ia aromele si sa se redistribuie sucurile din carne.

Ingrediente Muschi de vita la gratar

1 bucata de muschi de vita

sare si piper dupa gust

cateva linguri de ulei de masline pentru uns

Pentru saramura:

cimbru proaspat

2 catei de usturoi zdrobiti bine

1/3 cana ulei de masline

zeama si coaja rasa de la o jumatate de lamaie

sare si piper

Categorii