Muschi de vita stroganoff
Instructiuni de preparare Muschi de vita stroganoff
Ceapa si usturoiul se caleste in unt . Se adauga muschiul taiat fasiute , se lasa cateva minute si se stinge cu vinul si sucul de rosii. Se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba.
Intre timp amestecati mustarul cu smantana, si caliti ciupercile curatate si taiate marunt in restul de unt.
Cand carnea este gata, adaugati totul in cratita si mai lasati sa fiarba descoperit la foc mic pana capata consistenta. Puteti presara patrunjel tocat marunt daca doriti.
Taiteii se fierb pentru cateva min in apa cu sare, se scot si se clatesc sub un jet de apa rece. 6. Se pun in farfurii si peste carnea insotita de sos.
Ingrediente Muschi de vita stroganoff
750 g. muschi de vita
1 ceapa mare
1 cana suc gros de rosii sau bulion
1 cana de smantana
2 linguri rase de mustar
500 g. ciuperci
1 pachet unt
1 cana vin alb
3 catei mari de usturoi
1 legatura de patrunjel
sare
piper alb
foi de dafin
taitei