Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
Instructiuni de preparare Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
Condimentam muschiul file cu sare si piper si il punem la prajit pe grilul bine incins sau intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei.
Pana este gata carnea ne ocupam de sos. Tocam ceapa marunt si o tragem la tigaie in putin unt, cand a devenit translucida adaugam ciupercile tocate nu foarte marunt.
Cand ciupercile incep sa-si lase apa stropim cu un gat de vin si lasam sa fiarba 2 minute. Adaugam smantana lichida dam focul la minim, lasam sa fiarba pana incepe sa se ingroase sosul.
Intre timp condimentam cu sare si piper, iar la sfarsit dupa ce am stins focul adaugam patrunjelul proaspat tocat. Rapid si foarte gustos, in 30 de minute e totul gata inclusiv mamaliga.
Ingrediente Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
4 felii muschi file
200 g ciuperci proaspete
1 ceapa mica
150 g smantana lichida
1 cubulet de unt
vin alb
patrunjel
sare
piper